Štěňata středoasiatů – vrh “A”

8.5.2012 Abadan je prostě Pan pes :-)

2.5.2012 Velmi příjemně strávený den v kruhu skvělých lidiček a našeho odchovance Agátka.

7.8.2011 Středoasijská holka Alida Secure Power má nový domov

Z vážných rodinných důvodů majitelů jsme museli Alidce najít nový domov a našla ho Lucky Padyšákové, která má její sestru Anitku :-) V neděli 7.8.2011 jsme pro Alidu jeli na Slovensko a máme radost, že její adaptace na nový domov proběhla skoro až nepozorovaně a zcela bez problémů :-) Alida je velmi vyrovnaná fena a s se svou sestrou Anitkou tvoří nyní nerozlučnou dvojku. Lucko, moc a moc Ti děkujeme a přejeme vám všem, ať vám to i nadále klape :-)) a těšíme se na fotečky :-))

Nové foto odchovanců

Afiba

Anitka

Agaton

Adina

Agaton

Afiba

Adina

Anitka

Agaton

Anitka

Aran – celý tatínek Babur

Abadan

Anitka – celý tatínek Babur :-)) Paničce, Anitce a koňskému kamarádovi to moc sluší :-))

Afiba – váží 55kg, měří 72 cm v kohoutku :-)))

Tak jsme se vydali opět a zase navštívit úžasné majitele Agatonka. Vzali jsme pouze Babura a jen jsme žasli, jak se ti dva snáší. Z Agíška je na svůj věk opravdu velký a mohutný pes a krásně nám předvedl, jak umí hlídat. No, bude z něj v dospělosti opravdový pan pes :-)

Nové foto odchovanců

Anita

Agaton a Armina

Štěňátka oslavila 1/2 roku

Anita a Adina

Alida

Aran a Agaton

Abadan a Afiba

Všechna štěňátka již odjela do nových domovů, kde budou rozdávat svou psí lásku svým páníčkům, jen Anitka pojede do nového domova až koncem dubna, takže se ještě budeme chvíli těšit z její příjemné společnosti a lumpáren. Její nová panička s pánečkem jsou úžasní lidé a už se na ni moc těší :-) Chtěli bychom popřát všem našim “psím miminkům”, aby měla krásný a dlouhý život a poděkovat jejich úžasným páníčkům, že s náma zůstanou v kontaktu a tím pádem můžeme sledovat, jak nám holčičky a kluci rostou :-))) Tak hodně štěstí všem přejeme z celého srdce.

Štěňátka jsou větší a větší a čím dál krásnější. K zadání ještě dvě krásné fenky. Jen do výborných podmínek :-)

Anita – volná

Alida – volná

Štěňátkům je 6 týdnů. Krásná, mohutná klubíčka štěstí :-))) K zadání ještě dvě nádherné fenky. Pouze do vynikajících podmínek :-)))

Anita – volná

Alida – volná

Ostatní v trávě :-)

Miminkům je 33 dní. K zadání ještě 2 nádherné fenky.

Anita – volná

Armina – rezervována

Alida – volná

Adina – rezervována

Afiba – rezervována

Aran – rezervován

Abadan – rezervován

Agaton – rezervován

Štěňátkům je 26 dní a byla poprvé venku.Rozhodně je to nezaskočilo a moc se jim to líbilo.K zadání už jen 2 fenky výborné kvality,mohutné, s předpoklady na chov i výstavy. Pouze do skvělých podmínek :-)

Anita – volná

Armina – volná

Ostatní v trávě :-)

Štěňátkům je na fotkách 20 dní a jsou to naprosto úžasné plyšové kuličky, které to už umějí hezky “rozbalit”. Máme z nich velikou radost, jsou mohutní a silní s krásnou srstí. K zadání již jen 2 fenky, které budou vhodné k chovu i na výstavy. Pouze do výborných podmínek.

Anita – volná

Armina – volná

Alida – volná

Adina – rezervována

Afiba – rezervována

Aran – rezervován

Abadan – rezervován

Agaton – rezervován

Štěňátkům je 12 dní a už pomalu začínají otevírat oči a “běhá” jim to čím dál líp. Rostou před očima :-)))

Miminka rostou, jsou větší a větší a jsou čím dál krásnější.Neuvěřitelně draví a živí, už teď se snaží stavět na nožky. Je to sranda. K zadání už pouze fenky, které rozhodně nebudou žádní drobečkové .-))) A není nad spokojenou maminu a její prcky :-)))

Dne 2.2. 2010 se narodilo 8 štěňátek-5 holek a 3 kluci. Jeden hezčí než druhý, všichni nádherně velcí a silní, úplní obříci. Všichni mají kupírované ocásky. Porodní váha byla od 710g- 890g a velmi rychle přibývají na váze :-)

Brenda v poslední třetině březosti, stále aktivní hlídačka a pokušitelka pro hry :-))

Na začátku února 2010 očekáváme narození štěňat. Dne 3.1.2010 byla sonograficky potvrzena březost. Jedná se o nepříbuzné spojení!

Rodiče s výbornou vyrovnanou povahou a velmi krásným exteriérem (u nás samozřejmě k vidění). Více inormací o rodičích v sekci naši psi a naše feny a v sekci jiné akce, kde jsou fotografie ze setkání pasteveckých plemen. U štěňátek předpokládáme zdraví, mohutnost, typickou povahu a výborný exteriér.

Jakékoli dotazy rádi zodpovíme.

Otec: JCh, CH, GCH Babur Nazar-Bay
Matka: Brenda Asijské srdce