Štěňata pražských krysaříků – vrh “D”

A opět přišel čas, kdy se nám “miminka” rozjíždí do nových domovů, kde budou plnit úlohu nejdůležitější a to být zejména příjemným společníkem všech, kteří patří k jejich vyvoleným, předávat lásku, dobrou náladu, bezpečně ohlídat příbytky a užívat si pozornosti přítomných a nádherně si omotat páníčky kolem pacek, aby ten jejich život za to stál :-D Desiré odjede do svého domova koncem dubna, takže se těšíme ještě chvíli z její příjemné společnosti. Její povaha je zcela nekonfliktní, nádherně drží tempo s celou naší smečkou a o to těžší bude pro všechny loučení. Nic méně ji budeme mít i nadále na očích, jako všechny ostatní a majitelům děkujeme, že i nadále budou vyhledávat kontakt se všemi Securiťáky :-) Přejeme mnoho štěstí všem a dlouhý překrásný život. A zde již první fotečky z nových domovů :-))

Poslední společné fotografie všech tří miminek. Nastává čas loučení …

Štěňátkům je 6,5 týdne a poprvé ochutnala sluneční paprsky a podívala se na ten obrovský svět :-))

Štěňátkům je 6 týdnů. Jsou opravdu nádherní.

Desiré

Danaé

Deneb

Štěňátka nám rostou jako z vody a pomalu se z nich stali průzkumníci celého bytu – první dvě fotky Desire.

Danae a Deneb (volný pro milující páníčky)

Danae a Deneb // Desire a Danae

Společné focení štěňátek

Štěňátkům je 2,5 týdne a jsou opravdu překrásná

Desire

Deneb

Danae

Štěňátkům je 8 dní a mají se k světu :-)

Desire

Deneb

Danae

Dne 14.2. Opálka porodila 3 krásná zdravá čokoládová miminka. 2 holky a 1 kluka. Dovolte, abychom vám je představili jmény a podělili se prvními fotografiemi. Štěňátka budou k zadání až po 5.týdnu věku!

  • Desiré – (přání, touha, úsilí) fena hnědá s pálením se narodila přesně v 00:00 hod s váhou 160g
  • Deneb – (nejjasnější hvězda v souhvězdí Labutě) pes hnědý s pálením se narodil v 00:20 s vahou 154g
  • Danaé -(v řecké mytologii krásná dcera krále Akrisia) fena hnědá s pálením se narodila v 01:11 s váhou 158g

Dne 12.12.2010 proběhlo úspěšné krytí naší šampionky Opálky Spero Meliora naším šampionem Nugátkem Spero Meliora. Více informací o rodičích v sekci naši psi a naše feny.

Dne 10.1. 2011 byla potvrzena březost ultrazvukem v počtu 3 štěňátek. Jedná se o opakované spojení. Více informací o dřívějším vrhu v sekci odchovy – vrh A. Z tohoto spojení jsme si nechali Aglaiu Secure Power – o ní informace v sekci naše feny.